Pokalno gasilsko tekmovanje starejših gasilk in starejših gasilcev

PROSTOVOLJNO GASILSKO DRUŠTVO GABERKE razpisuje Pokalno gasilsko tekmovanje starejših gasilk in starejših gasilcev za pokal Gasilske zveze Slovenije ter XIII. meddruštveno tekmovanje za pokal KS Gaberke.

Tekmovanje bo v soboto, 30. 5. 2015, od 14. do 17. 30 ure pri gasilskem domu Gaberke.

Vse vaje se izvajajo po knjižici Pravila gasilskih in gasilskošportnih tekmovalnih disciplin (2013). Tekmovalni disciplini za starejše gasilke in gasilce:

1. VAJA S HIDRANTOM – 7 tekmovalcev (str. 248)

2. VAJA RAZNOTEROSTI – 7 tekmovalcev (str. 268)

Tekmovanje bo izvedeno po pravilih gasilske službe in po navodilih za izvedbo pokalnega tekmovanja.

NAGRADE: – pokali in medalje za prva tri mesta v moški in ženski konkurenci, – prehodni pokal za prvo mesto v moški in ženski konkurenci, – spominske diplome za vse enote, – najbolj oddaljena desetina, najstarejša desetina v obeh konkurencah ter najstarejša gasilka in gasilec prejmejo posebno nagrado.

PRIJAVE: Tekmovalne enote, ki tekmujejo za pokal GZ Slovenije, morajo v skladu z navodili za izvedbo pokalnega tekmovanja oddati pisne prijave do 19. 5. 2015 na naslov: PGD Gaberke, Gaberke 100, 3325 Šoštanj ali na elektronski naslov: pgdgaberke@gmail.com.

Kontaktna oseba poveljnik Aleksander Judež. (041-776-239) Za ostale ekipe, ki ne tekmujejo v pokalnem tekmovanju GZ Slovenije, so prijave možne na zgoraj navedeni naslov ali najkasneje na dan tekmovanja do 16. ure pri komisiji A. Prosimo, da se pri prijavi ekip držite navedenega roka, da bomo lahko vsem prijavljenim ekipam pravočasno poslali urnik tekmovanja.

Z gasilskim pozdravom NA POMOČ!

Tekmovalni odbor PGD Gaberke Gaberke, 17. 4. 2015

About Author

Connect with Me: